Skip to main content

Muziekreizen 2023-2024

Bekijk het archief of kijk vast vooruit naar: Educatieve muziekreis Leipzig
  • München 7 t/m 12 juni 2024

Geplande reizen

Sporken Leitmotiv - Bar
Sporken Leitmotiv

We kijken terug op een geslaagde reis naar Berlijn en richten de blik op een Educatieve muziekreis in Leipzig
In februari 2024 gaat Sporken Leitmotiv voor de derde keer met studenten van het Conservatorium Maastricht naar Leipzig. De jeugd gaat optredens verzorgen in de Thomaskerk en in woonhuizen c.q. musea van Schumann, Mendelssohn en Bach, drie componisten die toen en tot op de dag van vandaag van grote betekenis blijken voor deze stad. Met verder enkele excursies en een concert in het Gewandhaus stellen we de groep jonge muzikanten en musici in de gelegenheid om kennis te maken met deze unieke Musikstadt.

Het betreft een besloten reis waaraan slechts door een handvol volwassen begeleiders kan worden deelgenomen. Dus u kunt zich hier helaas niet voor aanmelden.

München 7 t/m 12 juni 2024

Volgeboekt

De sublieme kwaliteit van voorstellingen bij eerdere bezoeken aan de Beierse hoofdstad maakt dat we er met alle plezier nog een keer naartoe gaan. Ook qua bezienswaardigheden heeft München veel te bieden: drie Pinakotheken, Schloβ Nymphenburg, Marienplatz, Englischer Garten, Viktualienmarkt, Museum Brandhorst, kerken, Olympiapark… en ook een biertje smaakt nergens zo lekker als in een Biergarten. Deze busreis voorziet ook in een stadsverkenning (gids) en een tochtje door de omgeving.

Archief